laupäev, veebruar 09, 2008

Kas on olemas selline asi nagu šopinguõnn? See peaks olema oroskoobis kirjas. Uvitav, kas juba on selline asi edumeelsemates oroskoopides? No minul oli siis šoping Veenuses või seal, kus õudselt hästi läheb. Nagu öeldud, esmaspäeval sain saapad, seejuures leidsin ma need ju juba pühapäeval. Ja reedel, kui oli mul see päev, mil ma muudkui käisin kohvikus ja külas ja olin ilus, läksin vihmavarju sinna kõige poodi, ja nalja pärast proovisin tumesinist taftist õhtukleiti, mis osutus imekauniks. Müüja ütles, et seda on niiiii palju proovitud, et kellelegi ta lihtsalt pidi lõpuks paras olema. Õhtul läksin Jõgilasse sellega edvistama, panin veel kolm rida valgeid pärleid ka, ja olingi õhtusöögiks valmis. See, et teised keik teksastes olid, ei tähendand muffigi. Ja nüüd ma ootan, ootan, ootan aina, et tuleks pidu, mis oleks piisavalt uhke, et ma seda imelist asja kanda saaks.

2 kommentaari:

patune hing ütles ...

meelike,ma tahan su uut kleiti näha!!kui ma,ütleme reedel,sulle sellesamusega külla tulen,lükkad hilbu üll?pärliread võivad jääda olemata,ma võin ise hakata pärleid puistama.mmmmm.

Meelike ütles ...

tead selle kleidi ma viisin oma ema juurde hoiule, sest ta on nii puhvis, et minu mikroskoopilisse tuppa mina selle kleidiga koos ära ei mahu. aga ma kindlasti esinen sellega veel kuskil. noh, näiteks mõnel aastapäeval või siis volbril.