kolmapäev, märts 05, 2008

perliin

Ma lähen Perliini. Minu jaoks ainuvõimalikul ajal ehk koolivaheajal. Ja Perliini sellepärast, et Krimm tundus....noh, kui ausalt öelda, siis liiga kahtlane. Päiksi juurde jõudmine juba võtaks aega nii ühe kuni kaks ööpäeva, ja tagasitulek nõndasamuti, aga vaheaeg on ju üürike. Ja kui võrrelda iisidzeti hinda ja siis sinna Ukraina padukülla jõudmise kulusid, nuuuu. Eniveis lähen ma Perliini. Üksi. Teale külla. Õudselt elevil olen. Laenutasin juba reisiteatmiku Perliini kohta ja vestmiku ka, sest see doitš mai või mai või, mai oska. Tean juba, et kui kolmapäeva õhtul jõuan, siis neljapäeval ma tahan minna loomaaeda ja kui jõuab, siis veel Pergamoni muusjoni ka, siis saab mõlemid Perliinid kohe hopsti ära kaeda. Reedel mai tia, sest selgus, et reede on meil sedakorda suur ja siis võib vabalt olla, et apseluutselt keik kohad on kinni. Eks siis vist tuleb lihtsalt linna pääle jõlkuma minna. Potsdami tahan ka minna. Ja poodi(loe: hoojaemmi).

Keff lugu on aint see, et raha põle eriti. Postkaartidega on siis niru lugu seekord. Ei mingit Portukaalia moodi kaardiuputust. Ja veel keffem lugu on see, et kaamera njetu. Kui keegi tahab lihtsalt heast peast oma digiseebika mulle kaasa anda, siis olen ma tuhandest tänatud. Tegelikult mul ema peen antiikne selline kohe filmi peale pildistav kaamera ju on, aga kuna mai oska ju teha sellega ilusat pilti kohe ja pärast peab kalli raha eest ilmutama hakkama ja ma tahaks ju teha ikka mitu erinevat võtet, siis mai teagi, kas ma selle üldse kaasagi võtan.

3 kommentaari:

epp ütles ...

Valetab! Ma olen ise kuulnud, kuidas ta puhtas saksa keeles väidab, et ta nimi on Müller (mis iseenesest muidugi annab juba väikse vihje selle kohta kätte, et tegemist ei ole kõige ausama inimesega maamunal) ning küsib, kus küll võiks asuda lähim käimla! aupull!

Anonüümne ütles ...

no kule, olgem ausad, see oli siiski juba hea mitu, täpsemalt kümme aastat tagasi. ja ihh haisse müller, no seda ma oskan öelda küll, aga seda käimla asja küll ei mäleta. seda võiks ju vaja minna küll. fertsaihung ka meenub, hmm. ma peaks suga järeleaitamistunni tegema. baizevei, ma olen nüüd terveks (ptüi-ptüi-ptüi) saand ja võtan külalisi vastu taas.

SkulliMulli ütles ...

Hei kuule ma võin sulle oma digitaalse seebikarbi anda küll. See siis äratab su üles kui sul on vaja käsa pesta. :)