kolmapäev, november 28, 2007

Meil Tartus ka november

Mis seal's ikka, tuleb teha iseseisvaid töid ja mu armsad sõbrad, keda ma muidu üldse ei näe, saavad jälle internetipausi ajal lugeda.

Niisiis, eile ma käisin vanaemal külas jälle. Soetasin koomamarketist alksivaba glöögi ja piparkooke ja pagaripoest(jaa, sealtsamast Raeplatsi tagant) saiu ja kooki. Šokolaadikoogi-nimeline toodet on neil endiselt nauditav. Ja pidasimegi vanaemaga novembriõhtut. Päris meeldiv. Nagu jõulud juba peaaegu. Tegelikult mul oli hea meel vist ka sellepärast, et olin just hulga raha jätnud roosasse lindu, nad ikka võiks veel kaua olla olemas ja mingit kaubamaja i.l.l.o ma küll ei hakka külastama. Mitte mingil f****g juhul!

Vanaemaga on mul viimasel ajal tunne, et ta jääb aina väetimaks ja väetimaks. Nüüd suri ka üks vana sugulane Leida ära(kui ma väike olin, käisime nende pool kardulaid võtmas ja muidu loomi ja talupidamist imetlemas). Leidal oli süda tuksis(nagu ütles eilse filmi Valentini vanaema). Minu vanaemal on küll omad veidrused, aga ta on siiski mu vanaema ja tegelt ta võllahuumorit mõistab päris hästi ja peale selle on tal lahedad vana-aja lood ja moemaja-aegsed klatšijutud, millest ma ausõna pole jõudnud veel ära tüdineda.

Ja ma olen vist jõudnud saladuse jälile, miks ma ikka veel olen kõrghariduseta(ja seeläbi ka ilma õnneta, rahata, eduta, meheta, lasteta ja muu kremplita). Lihtsalt ühel hetkel, kui ma olen jumala joone peal, hakkab ilgelt poogen. Kohe väga ükstakõik on. Ei viitsi, ei ole oluline. Pime on, magaks parem. Või jooks teed, glöögi, käiks suuskamas, võib-olla isegi trenni läheks...

Praegusel hetkel oleks küll puhas ime, kui ma selle asja ikka lõpetatud saaks.
Eks näis.

2 kommentaari:

SkulliMulli ütles ...

Oioi, minu arust on haridus vähemalt õnne, mehe ja laste suhtes ikka suhtkoht pöördvõrdeline nähtus. Noh, defineerimise küsimus muidugi aga mida vähem tead ja näed seda õnnelikum olemasolevaga oled. Ja no lapsed lükkavad kõrgelt haritud naised ju ikka perioodi peale piisava edu ja raha saavutamist. Ja neid viimaseid ei ole jällegi kunagi päris piisavalt eks ole.

Meelike ütles ...

oo, tead, lihtsalt nii mugav on nii mõelda. tegelikult jah, demograafilised tabelid kipuvad niimoodi näitama. Ja enam polegi ka mõtet tulla ülikooli meest otsima, sest mehi on ju palju palju vähem ülikoolis. ja mehed ei taha endale endast targemat naist tavaliselt, ainult väga targad mehed võib-olla tahavad.