laupäev, august 25, 2007

istun üksi ja...

.....kodunen. Otsustasin nädalavahetuseks jääda oma uude kodusse harjuma. Muidu elasin maal pärast tagasitulekut. Koduga harjumine on äärmiselt vaevanõudev. Tuleb istuda Meeli toas(ta tuleb muide järgmisel nädalal kurgimaalt tagasi) ja varastada Piretilt internetti ja siis vahtida oma Portugali pilte. Sain umbse 12 erinevat pildilinki ja pole neid läbi jõudnud vaadatagi. Natuke tõmmasin endale ka neid. Täiendasin orkutialbumit. Olen väga rahul ja kodunen.


.....kõht on tühi. Kui nüüd järele mõelda, sõin hommikul kell seitse Elvas kaks singileiba ja tüki torti, aga siis tulin koju magama ja pärast seda olen söönud veerand mädand õunast ja kaks kommi. Aga juba kutsutigi Lembitusse sööma, saab liharulle ja tiramisut, taimetoitlus on unustatud. Perekonnaseisuameti kõrvalelamise miinus on, et laupäeval vaikust ja rahu nautida ei saa: pulmamarss kõlab julgelt ja valjult nii umbes iga poole tunni järel.

....olen segaduses. Vajan teraapiat, et kohaneda reaalse eluga. Praegu vist ei anna aga kedagi orgunnida. Parem käin küürin end puhtass ja lähen sööma, siis las segadus jääb siia omaette ja õhtul, kui tipi ja täpina koju saabun, on kõik palju kenam.

Kommentaare ei ole: