kolmapäev, märts 26, 2008

Ega vanarahvas loll ole

Mnjaa, alguses ma mõtlesin, et kirjutan oma Perliini-seiklused ka siia üles, a siis vaatasin, et näed, Tea-----> on enam-vähem kõik kirja saanud ja mul polegi enam lisada. Võib muidugi lisada, et ebaõnn ei jätnud mind ka Perliinis maha, mis nässu sai minna, see ka läks. Rõhutama peaks ainult seda, et mul on nüüd päris töötav piimavahustaja, millega pisut perversseid liigutusi tehes saab tassi piima 10 sekundiga vahtu küll. Soetasin ka ekstrapökstra espressokohvet ja nüüd saab minu juures seda kõige paremat. Noh, mitte küll kohe, enne pean poest veel kaneeli ka tooma, ja üldiselt piima võiks ka siis kaasa tuua, sest see on mul harilikult otsas.
Eila hommikul muide juba jõin seda lukskohvi. See muidugi üldse ei aidanud selle surmvässu vastu, mis mind tabas kuskil keset päeva.

Aa, meil siin linnas on filmifestival, vaatasin. Ma ei leidnud filmide tutvustusi üles, a kui keegi nüüd on minemas täna-homme-ülehomme-laupäeval, siis teatagu sellest, mingem ühes.

6 kommentaari:

sonicmonkey ütles ...

Tead, mis mul piimavahustajaga seoses meenus! Mul on kodus riiuli peal pudel vahtrasiirupit - ja ma pole sellest tilkagi tarbind nagu sa käskisid :) ning siis on veel su rulluisud ka minu juures. Vahest tahad ühtteist tagasi?

Meelike ütles ...

A muidugi tahan, kõike tahan, eriti siirupit oleks praegu hädasti vaja. Ja ma olen su üle väga uhke. Ma küll poleks suutnud vastu panna. Uisud on üldse päivi omad, nendega pole üldse kiiret, ma arvan, et neid võib ka otstarbekalt kasutada, kui vaja. paar lonksakat siirupit võid ka pintsli pista, ausalt.

SkulliMulli ütles ...

Mul on ka vahtrasiirupit aga ma ei oska sellega suurt miskit peale hakata... kas sinu antav retsept tingiks piimavahustaja ja espressokannu ostu?

Meelike ütles ...

Tegelikult ühes ekspressis oli mingisugune retsept vahtrasiirupi ja šokolaadi lehttaigna saiakeste jaoks, pildil nägid välja hõrgud. Aga kes neid viitsib teha, kui siirup on pudelist juues kõige parem? :P

sonicmonkey ütles ...

A mis ajal ma võiks ntx ükspäev su maise vara sulle kätte tuua? Mh? Miskine instruktaazh nagu suvapäeval peale kuut vqi nii oleks umbeabiks. Tegelt vqiks siis mingist lauamängu ka mängida. Kui juba.

Meelike ütles ...

Kule, kohtuks jah mõni suvapäev peale kuut ja mängiks lauamängu, mulle sobib. absoluutselt. minu juures on hea, aga äkki külli on nõus vastu võtma, see oleks veel parem. täna õhtu on juba broneeritud, aga järgmised õhtud on vabad.